Back to homepage

vstnmr2022ttsv

Shitja e skeleteve-lodra nuk ka asnjë lidhje me luftën në Ukrainë

Shitja e skeleteve-lodra nuk ka asnjë lidhje me luftën në Ukrainë

Artikulli i shpërndarë në postim nëpërmjet një videoje të shkurtër 6 sekonda manipulon se në dyqanet e Ukrainës ka lodra që përfaqësojnë eshtrat e ushtarëve rusë. Nga vetë videoja duket qartë se lodrat e shfaqura ndodhen në pjesën ku shiten

Read Full Article
Vdekja e vajzës së Duginit u keqpërdor për të përhapur gënjeshtra dhe teori konspirative

Vdekja e vajzës së Duginit u keqpërdor për të përhapur gënjeshtra dhe teori konspirative

Nuk është e vërtetë që Dugin është një luftëtar kundër fashizmit neoliberal, ai nuk është krijuesi i idesë së Euroazisë dhe BRICS (megjithëse është mbështetës i tyre). Në mënyrë arbitrare pretendohet se vrasja e vajzës së Duginit është urdhëruar nga

Read Full Article
Për të mbledhur klikime, një postim në Facebook shkruan që vajza e Putinit u takua me Zelenskin

Për të mbledhur klikime, një postim në Facebook shkruan që vajza e Putinit u takua me Zelenskin

Kur lexon titullin e postimit, menjëherë mendon se vajza e presidentit rus Putin është takuar me presidentin e Ukrainës, Volodymyr Zelenski. Dhe kjo nuk do të ishte e pazakontë, nëse Ukraina nuk do të ishte në luftë kundër agresionit ushtarak

Read Full Article
Komisioni Evropian konstati “kërcënimet në rritje nga dezinformatat” në Maqedoninë e Veriut

Komisioni Evropian konstati “kërcënimet në rritje nga dezinformatat” në Maqedoninë e Veriut

Dezinformatat në internet në vendin tonë po përhapen me shpejtësi dhe të tilla janë gjithnjë e më shumë. Komisioni Evropian gjithashtu shprehu shqetësim për këtë çështje në Raportin e fundit për vitin 2022 mbi progresin e Maqedonisë së Veriut në rrugën e

Read Full Article
Nuk është e vërtetë se Rusia teston armë bërthamore

Nuk është e vërtetë se Rusia teston armë bërthamore

Përmbajtje e cunguar mediatike e cila keq informon dhe përhap huti e shqetësim në opinion, është materiali që recensojmë. Produkti mediatik është publikuar në një portal në gjuhën shqipe, gjatë përkthimit nga një gjuhë e huaj materiali është nxjerr nga

Read Full Article