Back to homepage

vstnmr2022ttsv

Rama: Forca të jashtme po i bëjnë lajka Ballkanit Perëndimor, por nuk heqim dorë nga anëtarësimi në BE

Rama: Forca të jashtme po i bëjnë lajka Ballkanit Perëndimor, por nuk heqim dorë nga anëtarësimi në BE

Është zhgënjyese të presësh, por liderët e Ballkanit Perëndimor duhet të refuzojnë propozimet nga fuqitë e huaja të jashtme dhe të ruajnë besimin në anëtarësimin në BE, bëri thirrje kryeministri shqiptar Edi Rama në një intervistë për Financial Times, raporton

Read Full Article
Protestë që justifikoi agresionin ndaj një vendi sovran

Protestë që justifikoi agresionin ndaj një vendi sovran

Një grup i vogël qytetarësh javën e kaluar protestuan para ambasadës së Ukrainës, me shkëmbim klasik të tezave – viktima e agresionit nga ana e “vëllait të madh” të shpallet qëllim i justifikuar dhe e gjithë kjo të jetë e

Read Full Article
Ministrja Petrovska: E mbështesim integritetin territorial të Ukrainës

Ministrja Petrovska: E mbështesim integritetin territorial të Ukrainës

Ministrja e Mbrojtjes, Sllavjanka Petrovska për TV24 ka deklaruar se institucionet tona në tërësi i ndjekin ndodhitë në dhe rreth Ukrainës të cilat janë të lidhura me vendosjen e trupave të armatosur ruse në kufi me Ukrainën, njofton Portalb.mk. “Patjetër të

Read Full Article
Partia pro-ruse e Janko Baçevit si pjesë e trysnisë së VMRO-DPMNE-së ndaj partive të vogla

Partia pro-ruse e Janko Baçevit si pjesë e trysnisë së VMRO-DPMNE-së ndaj partive të vogla

Partia jashtëparlamentare pro-ruse e Janko Baçevit me emrin “Maqedonia e Bashkuar”, ka dërguar një kumtesë nëpërmjet të cilave ju bën thirrje LD-së, PLD-së, RDM-së dhe VMRO-PP që ta shfrytëzojnë rastin nga VMRO-DPMNE, nëse duan me të vërtetë model zgjedhor me

Read Full Article