Back to homepage

vstnmr2022ttsv

Sulmi i përgjakshëm në shkollë në Izhevsk – terren pjellor për propagandë dhe dezinformata të mundshme

Sulmi i përgjakshëm në shkollë në Izhevsk – terren pjellor për propagandë dhe dezinformata të mundshme

Të gjitha mediat dhe agjencitë botërore raportuan lajmin për sulmin e armatosur në qytetin Izhevsk në Republikën Ruse të Udmurtia, në shkollën 88, ku mes dhjetëra të vdekurve kishte edhe disa fëmijë. Por informacioni i këtij lloji të sulmit të

Read Full Article
Koreja e Veriut nuk do t’i dërgojë Putinit 100 mijë “vullnetarë” për të luftuar kundër Ukrainës

Koreja e Veriut nuk do t’i dërgojë Putinit 100 mijë “vullnetarë” për të luftuar kundër Ukrainës

“Regnum” rus arriti të depërtojë në “kanalet diplomatike” të supozuara si burim i dezinformatës se 100 mijë ushtarë nga Koreja e Veriut do t’i bashkohen palës ruse në pushtimin ushtarak të Ukrainës, ndërsa me menjëherë me këtë janë ndërlidhur politikanët

Read Full Article
Petrovska mohon se ka pasur probleme me sigurimin e ushtarëve për grupet luftarake të NATO-s në Rumani dhe Bullgari

Petrovska mohon se ka pasur probleme me sigurimin e ushtarëve për grupet luftarake të NATO-s në Rumani dhe Bullgari

Për pretendimet e bëra në postim, se ka pasur presion nga oficerët e NATO-s të SHBA-së ndaj ministres së Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska, për faktin se gjoja nuk ka mundur të sigurojë një mijë ushtarë të ARM-së që të përfshihen në

Read Full Article
Një postim manipulues dhe i paqartë me një rrëmujë dezinformatash për ngjarjet aktuale ndërkombëtare

Një postim manipulues dhe i paqartë me një rrëmujë dezinformatash për ngjarjet aktuale ndërkombëtare

Teksti i shpërndarë në këtë postim në Facebook është manipulues dhe dezinformon publikun për situatën në Iran dhe luftën në Ukrainë, me qëllim që ta portretizojë SHBA-të si një fëmijë të keq që rreh dhe ndëshkon të gjithë. Artikulli është

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që partneriteti me NATO-n nënkupton ekonomi të dobët dhe ushtri të dobët

Nuk është e vërtetë që partneriteti me NATO-n nënkupton ekonomi të dobët dhe ushtri të dobët

Shumica e vendeve anëtare të NATO-s janë ndër vendet me ekonomitë më të mira dhe ushtritë më të forta në botë. Ky fakt është në kundërshtim të plotë me pretendimin e postimit se partneriteti me NATO-n do të thotë që

Read Full Article