Back to homepage

vstnmr2022ttsv

Partia Rodina pa argumente pretendon se SHBA kontrollon motin duke spërkatur me aeroplanë

Partia Rodina pa argumente pretendon se SHBA kontrollon motin duke spërkatur me aeroplanë

Në vitin 2016, studimi i kryer nga Carnegie Science, Universiteti i Kalifornisë, Irvine dhe organizata jofitimprurëse Near Zero tregoi se gjurmët e lëna nga aeroplanët, të cilat teoricienët e konspiracionit i quajnë kemtrejlls (chemtrails) dhe i konsiderojnë ato të mbushura me

Read Full Article
Me video të vjetër dezinformohet se Zelenski nuk është më në Kiev

Me video të vjetër dezinformohet se Zelenski nuk është më në Kiev

Ndryshe nga sa thuhet në postim se fotografia është realizuar më 12 tetor 2022, ajo është realizuar më 16 qershor të këtij viti dhe është publikuar në Business Wire. Kompania njoftoi më 16 qershor të këtij viti se Presidenti i

Read Full Article
Postimi në Facebook manipulon se Ukraina është “mish për top” në luftën me Rusinë

Postimi në Facebook manipulon se Ukraina është “mish për top” në luftën me Rusinë

SHBA dhe aleatët perëndimorë kanë treguar në shumë raste se vendimet për të ardhmen e Ukrainës janë në duart e Ukrainës dhe institucioneve të saj. Për më tepër, shumë herë është përsëritur thënia “asgjë për dhe rreth Ukrainës pa Ukrainën”,

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që gjenerali Zaluzhni mbante një byzylyk me simbole naziste

Nuk është e vërtetë që gjenerali Zaluzhni mbante një byzylyk me simbole naziste

Zaluzhni shfaqet në disa foto me të njëjtin byzylyk, por nuk paraqet një svastikë, siç pretendohet në postim, por një simbol skandinav. Kjo foto, meqë ra fjala, është publikuar më 17 mars 2022 nga Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës. Kontrolluesit

Read Full Article
Anglishtja nuk është gjuha e vetme zyrtare në BE

Anglishtja nuk është gjuha e vetme zyrtare në BE

BE ka 24 gjuhë zyrtare, dhe anglishtja është njëra prej tyre. Ato janë gjuha bullgare, kroate, çeke, daneze, holandeze, angleze, estoneze, finlandeze, franceze, gjermane, greke, hungareze, irlandeze, italiane, letoneze, lituaneze, malteze, polake, portugeze, rumune, sllovake, sllovene, spanjolle dhe suedeze. Aktet

Read Full Article