Podcast: Një tjetër Parodi nga Beogradi

Podcast: Një tjetër Parodi nga Beogradi

Podcast Zenku Një tjetër Parodi u shfaq sot nga Beogradi. Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë kumtoi se ka arrestuar Millan Radojiçiqin, i cili pasi Kosova prezantoi fakte të pamoheshme që pikërisht ai qëndron pas sulmit terrorist në veri,

Read Full Article
Për një muaj në Maqedoninë e Veriut janë rritur çmimet e produkteve me pakicë për 2 përqind

Për një muaj në Maqedoninë e Veriut janë rritur çmimet e produkteve me pakicë për 2 përqind

Në Maqedoninë e Veriut brenda një muaji çmimet e jetesës janë rritur, duke theksuar çmimet e vajit dhe yndyrës që kanë shënuar rritje deri 20.2 përqind, transmeton Portalb.mk. “Indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit dhe indeksi i çmimeve me pakicë

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare