Back to homepage

Shëndeti

Kjo është pija më e mirë anti-inflamatore për të përmirësuar imunitetin

Kjo është pija më e mirë anti-inflamatore për të përmirësuar imunitetin

Marrëdhënia komplekse midis imunitetit dhe humbjes së peshës shpesh përfshin faktorë të tillë si inflamacioni dhe stresi oksidativ. Pijet anti-inflamatore, të pasura me antioksidantë, janë shfaqur si aleatë të fuqishëm në mbështetjen e imunitetit dhe kontrollin e peshës. Këto pije përfitojnë

Read Full Article
Provoni këto ushqime, do tju ndihmojnë të forconi sistemin imunitar

Provoni këto ushqime, do tju ndihmojnë të forconi sistemin imunitar

Një sistem i fortë imunitar ndihmon për të mbajtur një person të shëndetshëm. Një dietë e shëndetshme, e ekuilibruar, luan një rol jetësor. Ushqimet e mëposhtme mund të ndihmojnë në forcimin e sistemit imunitar. Boronica Boronica ka veti antioksiduese, që

Read Full Article
Provoni këto tre metoda natyrale për heqjen e gurëve në veshka, ndoshta ju ndihmon!

Provoni këto tre metoda natyrale për heqjen e gurëve në veshka, ndoshta ju ndihmon!

Për të mbajtur veshkat tona të shëndetshme, është e rëndësishme që të hidratohemi në mënyrën e duhur, për të lehtësuar largimin e mbeturinave dhe toksinave. Veshkat janë organet përgjegjëse për filtrimin e toksinave dhe mineraleve që gjenden në gjak. Për

Read Full Article
Pediatër suedezë: Fëmijët nën dy vjeç nuk duhet të shikojnë ekranin

Pediatër suedezë: Fëmijët nën dy vjeç nuk duhet të shikojnë ekranin

Gjithashtu, ekspertët suedezë theksojnë se një orë në ditë është e mjaftueshme që fëmijët e moshës dy deri në pesë vjeç të jenë para ekranit. Pavarësisht se ndikimi negativ i ekraneve dhe dritës blu në zhvillimin e fëmijëve dihet prej

Read Full Article
A transmetohet infeksioni HIV nëpërmjet puthjes, teshtitjes, kollitjes? Pesë mitet tjera të rëndësishme

A transmetohet infeksioni HIV nëpërmjet puthjes, teshtitjes, kollitjes? Pesë mitet tjera të rëndësishme

Në tekstin e mëposhtëm dr. Milena Stevanovic – spec. infektologe ju sqaron pesë nga mitet dhe faktet më të shpeshta lidhur me infeksioni HIV. –              Apolutisht e pavërtetë. Virusi HIV sot trajtohet si të gjithë sëmundjet tjera kronike, dhe jetëgjatësia

Read Full Article