Jeni përdorues të hashashit, njihuni me pasojat!

Jeni përdorues të hashashit, njihuni me pasojat!

Konsumoni hashash? Mos e teproni gjatë! Ky është paralajmërimi i kërkuesve ndërkombëtarë, sipas të cilëve, sa më shumë të konsumosh lëndë narkotike, aq më të vështira do t’i keni marrëdhëniet me të tjerët, si dhe e sigurtë është që nuk

Lexo tërë artikullin

REKLAMA