Ekonomistët e ardhshëm të Gostivarit të pakonkurrentë në MASSUM

Ekonomistët e ardhshëm të Gostivarit të pakonkurrentë në MASSUM

Nxënësit e SHMEK të Gostivarit, kanë fituar katër vende nga garat e mbajtura në Kërçovë -MASSUM, përcjell FLAKA. Në garat e mbajtura në Kërcovë MASSUM 2019 në më shumeë kategori, nxënësit e Shkollës së Mesme Ekonomike kanë arritur rezultate solide

Lexo tërë artikullin
Talentët e Shkëndijës në selekcionimin e U 19 të kombëtares Shqipëtare

Talentët e Shkëndijës në selekcionimin e U 19 të kombëtares Shqipëtare

Ron Sinani, Genc Gashi dhe Imran Fetai janë talentët e skuadrës shqiptare nga Maqedoonia “Shkëndija”, që janë ftuar në seleksionimin e U 19 të kombëtares së Shqipërisë, përcjell FLAKA. Ata janë lojtarë të Shkëndijës nga qyteti i Gostivarit që e

Lexo tërë artikullin
Gostivarit i shtohet edhe një doktor shkence | FOTO

Gostivarit i shtohet edhe një doktor shkence | FOTO

Sot në hapërsirat e Universitetit te Evropes Juglindore Tetovë, Dorentina Asani Havziji, e mbrojti me sukses disertacionin e doktoraturës, me temë: “Sistemi politik në Republikes e Maqedonisë dhe kriza”, përcjell FLAKA. Komisioni përkatës, i përbërë nga Prof.Dr Etem Aziri njëherit

Lexo tërë artikullin
Mirlinde Bilalli doktoroi në Universitetin e Shkupit me sukses të lartë  | FOTO

Mirlinde Bilalli doktoroi në Universitetin e Shkupit me sukses të lartë | FOTO

Në Universitetin “Shen Kirili dhe Metodi”, në Shkup, Fakulteti i Mjekësisë me sukses të lartë mbrojti disertacionin e sajë të doktoraturës, M-r. Mirlinde Bilalli nga Çegrani i Gostivarit, njofton Agjencia e Lajmeve Flaka.   Para komisionit në përbërje Prof. Dr

Lexo tërë artikullin
Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Nga fusha kushtetuese dhe administrative në Kosovë, promovohet doktori më i ri në në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ” Hasan Prishtina”. Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi

Lexo tërë artikullin
Arment Sadiku Magjistër i parë Teknologjis Ushqimore në Kërçovë

Arment Sadiku Magjistër i parë Teknologjis Ushqimore në Kërçovë

Arment Sadiku sot ka mbrojtur temën e magjistraturës me titull: “Vlersimi i parametrave fiziko-kimik dhe mirkobiologjik i disakultivarëve të mollës dhe ndryshimet e mundëshme gjatëpërpunimit” në Fakultetin e Teknologjis Ushqimore dhe të Ushqyerit në Univesrsitetin e Tetoves – drejtimi TeknologjiUshqimore tek

Lexo tërë artikullin
Dy nxënës nga Jahja Kemal fitojnë vendin e parë në Europë për matematikë

Dy nxënës nga Jahja Kemal fitojnë vendin e parë në Europë për matematikë

Dy nxënës nga Tetova, Amar Ademi dhe Jusuf Xheladini kanë fituar vendin e parë ne garat europiane për matematikë. Garat janë mbajtur më datë 7 deri ne 11 mars në qytetin Krakov të Polonisë. Amari është një nxënës që premton

Lexo tërë artikullin
Producenti nga Gostivari kompozon për Vjollca Lukën

Producenti nga Gostivari kompozon për Vjollca Lukën

“Nuk jam pishman”, titullohet projekti më i ri i këngëtares së njohur Vjollca Luka e cila njihet për vokalin e saj të mrekullueshëm e veçanërisht për këngë të lehta e balada. Një nga ato më të mrekullueshmet është dhe projekti

Lexo tërë artikullin
MODELI NUMAN ADILI NGA SHKUPI FITUES I TRE ÇMIMEVE NË MISTER INTERNATIONAL ALBANIA

MODELI NUMAN ADILI NGA SHKUPI FITUES I TRE ÇMIMEVE NË MISTER INTERNATIONAL ALBANIA

Modeli 18 vjeçar nga Shkupi, Numan Adili ka marrë pjesë në natën e 29 Dhjetorit në garën e bukurisë Miss&Mister International Albania ku pas një mbrëmje me sfilata të ndryshme, momente zbavitjesh me këngëtar të ndryshëm ishte edhe ajo pjesa

Lexo tërë artikullin
Talentin e ka, po ai nuk do

Talentin e ka, po ai nuk do

Vajza e tij ka talent për artiste, por ja që Arben Derhemi nuk ka shumë dëshirë tia ushqejë këtë profesion. Duke folur në Wake Up për Darlin, vogëlushen e tij, Derhemi thotë se është fëmijë i shkathët, dhe ka vërtetë

Lexo tërë artikullin