Së shpejti nuk do mund ta bëni më këtë gjë në WhatsApp!

Së shpejti nuk do mund ta bëni më këtë gjë në WhatsApp!

WhatsApp po teston një funksionalitet të ri që i ndalon përdoruesit t’i bëjnë ‘screenshot’ profilit apo bisedës së përdoruesve të tjerë. Funksioni i ri i platformës së mesazheve synon të rrisë privatësinë e përdoruesëve duke parandaluar shkarkimin dhe ndarjen e

Read Full Article
Mjeti i ri eksperimental i Google ndihmon përdoruesit e Chrome të shkruajnë tekst

Mjeti i ri eksperimental i Google ndihmon përdoruesit e Chrome të shkruajnë tekst

Google ka shtuar një funksionalitet të ri eksperimental të AI gjeneruese në shfletuesin Chrome. Mjeti i ri quhet “Help me write” sepse ajo çfarë bën është ti ndihmojë përdoruesit të ndërtojnë fjalë më përshkruese ose paragrafë të plota sipas nevojës.

Read Full Article
Më shumë siguri, ja cili është rrjeti social që eliminon shkëmbimin e numrave të celularit

Më shumë siguri, ja cili është rrjeti social që eliminon shkëmbimin e numrave të celularit

Signal po lançon emrat e përdoruesve, njoftoi kompania sot. Deri më tani, nevojitej që përdoruesit të shkëmbenin numrat e telefonit për të biseduar në aplikacion. Tani mund të krijojnë një emër përdoruesi që mund ta përdorin në vend të tij.

Read Full Article
Reddit bëhet kompani publike, zbulon numrin e përdoruesve dhe të ardhurat

Reddit bëhet kompani publike, zbulon numrin e përdoruesve dhe të ardhurat

Gjatë një raundi financimi në 2021, Reddit u vlerësua me 10 miliardë dollarë ndërsa gjatë javës së IPO-së pritet që kompania të shesë 10 përqind të aksioneve të saj. Ditën e Enjte Reddit zbuloi 90.8 milionë dollarë humbje dhe rritje

Read Full Article
Njeriu më i pasur i Azisë po ndërton versionin personal të ChatGPT

Njeriu më i pasur i Azisë po ndërton versionin personal të ChatGPT

Konsorciumi pas Reliance Industries të Mukesh Ambani synon të nisë shërbimin e parë të stilit ChatGPT. Ambani është njeriu më i pasur i Azisë dhe ky është një hap i madh në ambiciet e Indisë për t’u bërë një lojtar

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare