Dizajni i ri i kamerës së iPhone po ngjall frikë tek njerëzit

Dizajni i ri i kamerës së iPhone po ngjall frikë tek njerëzit

Në rast se e humbët ngjarjen e madhe të Apple këtë javë, do të vijë një iPhone i ri për portofolin tuaj dhe synon t’i bëjë të gjithë ata koncerte të paqarta në Instagram Stories të duken një mijë herë

Lexo tërë artikullin
iPhone XR dominoi shitjet e Apple në gjysmën e parë të 2019

iPhone XR dominoi shitjet e Apple në gjysmën e parë të 2019

Këto ditë, çmimet e telefonave tanë inteligjentë po bëhen gjithnjë e më të shtrenjtë deri në pikën kur pajisjet e intervalit mesatar kanë filluar të duken si alternativa mjaft të mira. Kjo mund të jetë arsyeja pse iPhone XR i

Lexo tërë artikullin
Të reja edhe në orët e mençura nga ‘Apple’

Të reja edhe në orët e mençura nga ‘Apple’

Po vazhdon ngjarja e madhe njërës prej kompanisë më të njohur të paisjeve teknologjike, ku po prezantohen të rejat e krijuara nga kjo kompani. “Orët e mençura nga ‘apple” kanë shpëtuar shumë jetë”, kjo është duke u prezantuar në një

Lexo tërë artikullin
Shfrytëzuesit e Slack tani mund ta errësojnë sfondin

Shfrytëzuesit e Slack tani mund ta errësojnë sfondin

Në një prej shërbimeve më të mëdha në internet, Slack tani ofrohet edhe mundësia e errësimit të ekranit, kur përdoret në kompjuter apo laptop. Të interesuarit për këtë ndryshim, duhet të shkojën në anën majtë të pjesës së sipërme të

Lexo tërë artikullin
Lajm i keq, “iPhone 11” nuk do ta ketë këtë opsion

Lajm i keq, “iPhone 11” nuk do ta ketë këtë opsion

Por ndoshta në vitit tjetër do ta ketë. Ashtu siç është pritur, telefoni i ri nga ‘Apple’ nuk do ta ketë teknologjinë e “5G”, duke lënë kështu ‘iPhone 11″ dhe “iPhone 11 Pro” pa gjeneratën tjetër me shpejtësinë e të

Lexo tërë artikullin
GoPro 8 shihet për herë të parë, sjell ‘modulin e mediave’

GoPro 8 shihet për herë të parë, sjell ‘modulin e mediave’

Një nga pikat e forta të shitjes së GoPro është se është i vogël. Kjo do të thotë që marrja me vete në lëvizje është mjaft e lehtë pasi është pajisje mjaft e vogël për t’u futur në xhep apo

Lexo tërë artikullin
Skandal me Facebook, publikohen 400 milionë numra telefoni

Skandal me Facebook, publikohen 400 milionë numra telefoni

Facebook është përfshirë në një skandal tjetër në lidhje me të dhënat privatë të përdoruesve të tij. Këtë radhë kompania ka pësuar ‘rrjedhje’  të 400 milionë numrave telefoni të përdoruesve të platformës më të madhe sociale. Të dhënat janë përhapur

Lexo tërë artikullin
Mozilla ua ofron përdoruesve ndihmën premium me pagesë

Mozilla ua ofron përdoruesve ndihmën premium me pagesë

Mozilla ka lansuar në heshtje një produkt të ri për përdoruesit e biznesit, të cilët tani mund të blejnë mbështetje premium për Firefox. Mbështetja e biznesit premium për Firefox kushton 10 dollarë për instalim të mbështetur dhe u ofron përdoruesve

Lexo tërë artikullin
Çip i ri te telefonat Apple hap mundësi të reja për përdoruesit e iPhone

Çip i ri te telefonat Apple hap mundësi të reja për përdoruesit e iPhone

Me çipin U1 dhe iOS 13 ju mund të drejtoni iPhone drejt një iPhone të dikujt tjetër dhe AirDrop do t’i japë prioritet asaj pajisje duke përshpejtuar procesin e dërgimit të të dhënave. AirDrop, shërbimi i Apple për shpërndarjen e

Lexo tërë artikullin
Ora më e re e zgjuar e Apple me ekran `always in`

Ora më e re e zgjuar e Apple me ekran `always in`

Apple ka prezantuar gjeneratën e ardhshme të orës së saj të zgjuar – seria e pestë, e cila ngjason me serinë paraprake të vitit të kaluar, me një dizajn dhe madhësi të ngjashme. Karakteristika më e madhe e re këtë

Lexo tërë artikullin