Back to homepage

TEKNOLOGJI

7 aplikacione që duhet t’i shkarkoni për të organizuar jetën në vitin 2022

7 aplikacione që duhet t’i shkarkoni për të organizuar jetën në vitin 2022

Meqë jemi në periudhë reflektimi, vendosje objektivash të reja, etj, etj detyra e radhës është ta ndihmoni veten me çdo mjet të mundshëm. 1. Coach.me Eshtë dizenjuar për t’ju ndihmuar të krijoni dhe të mbani në mënyrë të qëndrueshme objektivat tuaja

Read Full Article
Këto janë aplikacionet më të njohura, pas TikTok

Këto janë aplikacionet më të njohura, pas TikTok

Apptopia ka publikuar një renditje vjetore të aplikacioneve më të njohura. Sipas statistikave, softueri më i njohur gjatë vitit 2021 ishte ai që shfaqet rregullisht në media. Lista e kombinuar e aplikacioneve për Android dhe iOS tregon se aplikacioni celular

Read Full Article
“Truk” që bateria e iPhone-it tuaj të qëndrojë më shumë

“Truk” që bateria e iPhone-it tuaj të qëndrojë më shumë

Aplikacionet janë një nga shpenzuesit më të mëdhenj të baterisë së telefonit tuaj të mençur. Një prej arsyeve është sepse disa prej tyre vazhdojnë të punojnë në “sfond”, pavarësisht që nuk ju nuk i përdorni, transmeton Telegrafi. Por për fat

Read Full Article
Pesë pajisjet teknologjike që “ranë në sy” në vitin 2021

Pesë pajisjet teknologjike që “ranë në sy” në vitin 2021

Nga tastierat te telefonat celularë, te pajisjet që “vishen” – ne do t’ju tregojmë pajisjet e teknologjisë që na ranë në sy këtë vit. Pavarësisht pandemisë, shumëçka ka ndodhur në tregun e teknologjisë këtë vit. Këto pajisje zgjuan interesin tonë:

Read Full Article
Apple bëhet kompania e parë amerikane që arrin vlerën 3 trilionë dollarë

Apple bëhet kompania e parë amerikane që arrin vlerën 3 trilionë dollarë

Apple u bë kompania e parë amerikane që u vlerësua me mbi 3 trilionë dollarë të hënën, ndërsa kompania e teknologjisë vazhdoi rritjen e saj fenomenale të çmimit të aksioneve, duke u trefishuar në vlerë në më pak se katër

Read Full Article