Back to homepage

TEKNOLOGJI

Shfletuesi Opera ofron ueb-adresa në formën e emoji-ve

Shfletuesi Opera ofron ueb-adresa në formën e emoji-ve

Shfletuesi i njohur Opera ka njoftuar se do të ofrojë ueb-adresa që bazohen vetëm në emoji, e cila do të jetë një nivel i ri i krijimtarisë në internet. Integrimi është pjesë e një partneriteti me Yat, i cili shet

Read Full Article
Snapchat do t’ju lejojë së shpejti të ndryshoni emrin tuaj të llogarisë

Snapchat do t’ju lejojë së shpejti të ndryshoni emrin tuaj të llogarisë

Snapchat do t’i lejojë përdoruesit të ndryshojnë emrat e përdoruesve me një përditësim që do të vijë globalisht në fund të këtij muaji, njoftoi kompania. Sipas medieve të huaja, kjo do të thotë që do të mund ta lini pas

Read Full Article
Twitter me një veçori të re për bisedat e përdoruesve

Twitter me një veçori të re për bisedat e përdoruesve

Twitter tani do ta bëjë të mundur për përdoruesit që të ‘ngulitin’ bisedat e caktuara në platformë. Sipas medieve të huaja, funksioni më parë ishte i disponueshëm vetëm për abonentët e Twitter Blue, por tani po vjen për të gjithë

Read Full Article
Google do të kufizojë reklamat që gjurmojnë telefonat Android

Google do të kufizojë reklamat që gjurmojnë telefonat Android

Google ka njoftuar se do të kufizojë gjurmimin e reklamave në telefonat Android, një veprim që mund të ketë pasoja të mëdha në industrinë e reklamave. Sipas medieve të huaja, gjiganti i teknologjisë po ndjek hapat e rivalit të tij,

Read Full Article
Falë këtyre kodeve, ju mund ta mbani veten të sigurt nga shumë probleme

Falë këtyre kodeve, ju mund ta mbani veten të sigurt nga shumë probleme

A keni pasur ndonjëherë frikë se dikush po e përdor celularin tuaj kundër jush?Jo vetëm hakerët: edhe partneret xhelozë ose kolegët ziliqarë (dhe pak psikopatë) mund të jenë një problem. Nëse vendosni kodin * # 21 # do t’ju tregojë

Read Full Article