Instagram do të bllokoj përmbajtjet që promovojnë dieta për nën 18 vjeç

Instagram do të bllokoj përmbajtjet që promovojnë dieta për nën 18 vjeç

Instagram është një ndër rrjetet sociale më të përdorura nga të gjitha moshat. Duke marrë parasysh ndikimin e madh tek të rinjtë, Instagram ka marrë një vendim të rëndësishëm për përdoruesit nën 18 vjeç. BuzzFeed raportoi se të mërkurën Instagram njoftoi një politikë të re që do

Lexo tërë artikullin
Rrjedhin imazhet finale të Pixel 4XL, në prag të lansimit zyrtar

Rrjedhin imazhet finale të Pixel 4XL, në prag të lansimit zyrtar

Pas rrjedhjes së konceptit zyrtar të Pixel 4, në të zezë, dje, Evan Blass po vazhdon me imazhe të reja. Nga e njëjta kategori, ky duket të jetë koncepti zyrtar për shtyp i Pixel 4 XL, në të bardhë. Ashtu

Lexo tërë artikullin
Opsionet dhe cilësimet e Note 10 që përdoruesit duhet t’i dinë

Opsionet dhe cilësimet e Note 10 që përdoruesit duhet t’i dinë

Galaxy Note10 dhe Galaxy Note10 + janë projektuar me risi të fuqishme, të krijuara për të ndihmuar përdoruesit të çojnë përvojën e tyre celulare në nivelin tjetër. Për t’i ndihmuar ata të përfitojnë sa më shumë nga këto karakteristika, Samsung

Lexo tërë artikullin
Reddit rritë numrin e rregullave, në përpjekje të ndalojë gjuhën e urrejtje

Reddit rritë numrin e rregullave, në përpjekje të ndalojë gjuhën e urrejtje

Në rrjetin social Reddit, përdorimi i gjuhës së urrejtjes dhe në veçanti bulizmi, do të eliminohen dhe përdoruesit e tyre do të paralajmërohen. Me rritjen e numrit të rregullave, do të bëhen kontrolle më të ashpra, në përpjekje që të

Lexo tërë artikullin
Apple mund të rikthehet në të kaluarën sipas disenjnit me iPhonet e saj

Apple mund të rikthehet në të kaluarën sipas disenjnit me iPhonet e saj

Kompania Apple mund të ketë një rikthim në të kaluarën në disenj me iPhonen e saj, sipas analistit Ming Chi Kuo, i informuar mirë në lidhje me strategjitë e kompanisë së Cupertinos. iPhone mund të ndryshojë pamjen, duke u rikthyer

Lexo tërë artikullin
Apple: iPhone i ri me dizajnin e iPhone 4

Apple: iPhone i ri me dizajnin e iPhone 4

Kompania Apple mund të ketë një rikthim në të kaluarën në dizajn me iPhone e saj, sipas analistit Ming Chi Kuo, i informuar mirë në lidhje me strategjitë e kompanisë në Cupertino. iPhone mund të ndryshojë pamjen duke u rikthyer

Lexo tërë artikullin
Galaxy S11 mund të ketë një ‘armë sekrete’ për të mundur iPhone 12

Galaxy S11 mund të ketë një ‘armë sekrete’ për të mundur iPhone 12

Samsung Galaxy S11 mund të vijë me një karakteristikë të jashtëzakonshme që do t’ju lejojë të matni gjithçka – nga sa u dehidrua trupi juaj deri te sa sheqer ka në Apple Pie të McDonald’s, që duhet ta bëjë jetesën

Lexo tërë artikullin
Rreziku nga Facebook, shqetësim për ndërhyrje në zgjedhjet e 2020

Rreziku nga Facebook, shqetësim për ndërhyrje në zgjedhjet e 2020

Rrjetet sociale mund të luajnë një rol shumë të rëndësishëm në zgjedhjet presidenciale të vitit 2020 në SHBA. Facebook e pranon dhe vetë se këto lloj platformash kanë ndikim të jashtëzakonshëm. “Aktorë të huaj do të përpiqen të influencojnë zgjedhjet

Lexo tërë artikullin
Edhe Facebook i hyn rrugës së modës

Edhe Facebook i hyn rrugës së modës

Pas Amazonës, edhe Facebook do ti hyjë rrugës së modës. Gjigandi i medias sociale do të prezantojë se shpejti Fashion++, një lloj stilisti virtual që i jep këshilla për veshjen përdoruesve. Sistemi propozon modifikime falë një sistemi të inteligjencës artificiale,

Lexo tërë artikullin
Huawei ka nisur punën në teknologjinë 6G

Huawei ka nisur punën në teknologjinë 6G

Huawei ka filluar kërkimet në teknologjinë 6G, pasardhësin e rrjeteve mobile 6G të cilat ende nuk janë përhapur në masë, sipas CEO i kompanisë Ren Zhengfei. 5G është emri i gjeneratës mobile e cila premton shpejtësi të mëdha dhe mundësinë

Lexo tërë artikullin

REKLAMA

PARTNER