Samsung nuk do të prodhojë më telefona në Kinë

Samsung nuk do të prodhojë më telefona në Kinë

Sipas një raporti të fundit të Reuters që citon Samsung, kompania njoftoi zyrtarisht sot se ka përfunduar aktivitetet e tyre të prodhimit të telefonit në Kinë. Arsyet e dhëna nga gjiganti Koreane i referohen “intensifikimit të konkurrencës nga rivalët vendas”.

Lexo tërë artikullin
Google sjell tre mjete të reja për privatësinë

Google sjell tre mjete të reja për privatësinë

Gjiganti amerikan i teknologjisë është angazhuar për sigurinë në internet duke lëshuar tre mjete të reja që u japin përdoruesve mundësinë për të kontrolluar të dhënat që ata ndajnë kur përdorin Google Maps, YouTube dhe Google Assistant. Kjo është se

Lexo tërë artikullin
Facebook mund të urdhërohet të heqë postimet në të gjithë botën

Facebook mund të urdhërohet të heqë postimet në të gjithë botën

Facebook dhe aplikacione apo faqe të tjera të ngjashme mund të urdhërohen të heqin postime të paligjshme në të gjithë botën pas një vendimi historik nga gjykata më e lartë e BE-së. Platformat mund të kërkojnë shembuj të ngjashëm të

Lexo tërë artikullin
Ky celular lajmëron vetë urgjencën nëse pësoni aksident

Ky celular lajmëron vetë urgjencën nëse pësoni aksident

Aksidentet janë një ndër shkaqet më të mëdha të humbjeve të jetëve në botë. Në përpjekje për të parandaluar sado pak këto fatkeqësi, Google ka dhënë një lajm të mirë. Google po planifikon të përditësojë aplikacionin e Informacionit të Urgjencës

Lexo tërë artikullin
Instagram do të bllokoj përmbajtjet që promovojnë dieta për nën 18 vjeç

Instagram do të bllokoj përmbajtjet që promovojnë dieta për nën 18 vjeç

Instagram është një ndër rrjetet sociale më të përdorura nga të gjitha moshat. Duke marrë parasysh ndikimin e madh tek të rinjtë, Instagram ka marrë një vendim të rëndësishëm për përdoruesit nën 18 vjeç. BuzzFeed raportoi se të mërkurën Instagram njoftoi një politikë të re që do

Lexo tërë artikullin
Rrjedhin imazhet finale të Pixel 4XL, në prag të lansimit zyrtar

Rrjedhin imazhet finale të Pixel 4XL, në prag të lansimit zyrtar

Pas rrjedhjes së konceptit zyrtar të Pixel 4, në të zezë, dje, Evan Blass po vazhdon me imazhe të reja. Nga e njëjta kategori, ky duket të jetë koncepti zyrtar për shtyp i Pixel 4 XL, në të bardhë. Ashtu

Lexo tërë artikullin
Opsionet dhe cilësimet e Note 10 që përdoruesit duhet t’i dinë

Opsionet dhe cilësimet e Note 10 që përdoruesit duhet t’i dinë

Galaxy Note10 dhe Galaxy Note10 + janë projektuar me risi të fuqishme, të krijuara për të ndihmuar përdoruesit të çojnë përvojën e tyre celulare në nivelin tjetër. Për t’i ndihmuar ata të përfitojnë sa më shumë nga këto karakteristika, Samsung

Lexo tërë artikullin
Reddit rritë numrin e rregullave, në përpjekje të ndalojë gjuhën e urrejtje

Reddit rritë numrin e rregullave, në përpjekje të ndalojë gjuhën e urrejtje

Në rrjetin social Reddit, përdorimi i gjuhës së urrejtjes dhe në veçanti bulizmi, do të eliminohen dhe përdoruesit e tyre do të paralajmërohen. Me rritjen e numrit të rregullave, do të bëhen kontrolle më të ashpra, në përpjekje që të

Lexo tërë artikullin
Apple mund të rikthehet në të kaluarën sipas disenjnit me iPhonet e saj

Apple mund të rikthehet në të kaluarën sipas disenjnit me iPhonet e saj

Kompania Apple mund të ketë një rikthim në të kaluarën në disenj me iPhonen e saj, sipas analistit Ming Chi Kuo, i informuar mirë në lidhje me strategjitë e kompanisë së Cupertinos. iPhone mund të ndryshojë pamjen, duke u rikthyer

Lexo tërë artikullin
Apple: iPhone i ri me dizajnin e iPhone 4

Apple: iPhone i ri me dizajnin e iPhone 4

Kompania Apple mund të ketë një rikthim në të kaluarën në dizajn me iPhone e saj, sipas analistit Ming Chi Kuo, i informuar mirë në lidhje me strategjitë e kompanisë në Cupertino. iPhone mund të ndryshojë pamjen duke u rikthyer

Lexo tërë artikullin

REKLAMA