#ThumbOn Ilir Hasani: Aty ku kam qenë, aty jam!

#ThumbOn Ilir Hasani: Aty ku kam qenë, aty jam!

Lajmi më i ri: Dr. Ilir Hasani ndrron vend, prej sallës në ortopedi kalon në sallën në traumatologji. Aty ku kam qenë, aty jam! A u lodhet o burra?!

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Çeliku: Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave shqiptare, me shami dhe pa shami!

#ThumbOn Çeliku: Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave shqiptare, me shami dhe pa shami!

Mbajtja e shamisë është çështje individuale dhe askush nuk ka të drejtë të (para)gjykojë të tjerët për format e jetesës, që ata përzgjedhin… Por, ja që ka individë të tillë, të cilët vuajnë nga “qytetërimi i tepëruar” dhe ky atribut

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Kim Mehmeti: Çdo parti maqedonase dhe çdo stacion policor, i ka pasur dhe i ka shqiptarët e vet!

#ThumbOn Kim Mehmeti: Çdo parti maqedonase dhe çdo stacion policor, i ka pasur dhe i ka shqiptarët e vet!

Koalicionin parazgjedhor mes LSDM-së maqedonase dhe partisë së Bilall Kasamit e ka komentuar edhe shkrimtari ynë Kim Mehmeti. Sipas tij, pasi që BDI-ja e zhbëri parmin që qeverinë ta bëjnë partia fituese maqedonase me atë shqiptare, tani partive maqedonase u

Lexo tërë artikullin
#ThumbON Isak Tusha: Bilalli u deh në prehër të LSDM-së

#ThumbON Isak Tusha: Bilalli u deh në prehër të LSDM-së

“Zhvillimet e fundit politike e konkretisht kurorëzimi i Bilall Kasamit me Zoran Zaevin, nuk më kan nxitur të shkruaj si efekt apo defekt politik, por ajo që më bën detyrimisht të prononcohem lidhur me këtë qështje është se unë jam

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Medai Shaholli: Koalicioni “Druze Tito mi ti se kunemo…”

#ThumbOn Medai Shaholli: Koalicioni “Druze Tito mi ti se kunemo…”

Medai Shaholli Sot në një atmosmerë të ”gëzimi dhe krenarie” para simpatizantëve vetë dy liderët partiak kanë shpallur koalicionin e ”vëllazërim-bashkimit të ri titist mes SDSM-së së pinjollëve të Gligorovit dhe besatarëve bukëshkalë të Blitit për zgjedhjet e 12 prillit.

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Rami Mislimi:  Koalicioni i “Zylqyflijes”

#ThumbOn Rami Mislimi: Koalicioni i “Zylqyflijes”

Rami Mislimi Shqiptarët pritën tjetër koalicion, por u pa qartë se opozitën e vërtetë e eliminuan koalicioni i interesit ASH-AAA. Kjo ishte orkestruar më herët por duhej bindur më parë opinionin se në mashtrimin e përkryer duhej të hiqej njëri

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Valon Bela: Pirdhuni të gjithë!

#ThumbOn Valon Bela: Pirdhuni të gjithë!

Asnjë fjalë për familjet pa asistencë sociale, pa nënshtetësi, me faktura të dyfishuara nga EVN, me tatim të dyfishuar, me përmbarues të çmendur, me shërbim bankar grotesk, me ujë jo cilësor, me kulm të dëmtuar, me fëmijë pa libra, me

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Medai Shaholli: Oktapodi Zajko

#ThumbOn Medai Shaholli: Oktapodi Zajko

Sipas fjalorit të gjuhës Oktapodi është njeri i lig e i djallëzuar, që përpiqet ta shtrijë sa më gjerë e pa zhurmë veprimtarinë e vet të dëmshme. Ky lloj oktapodi në ”dërzavën” tonë është Zajko, i cili po përgtitet të

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Talat Xhaferi: Muhamed Zekiri, nëse dëshiron të reagosh, shkruaj në FB

#ThumbOn Talat Xhaferi: Muhamed Zekiri, nëse dëshiron të reagosh, shkruaj në FB

Me tensione filloi seanca për Ligjin për Prokurori Publike në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut. Përderisa kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sqaronte se di do të zhvillohet seanca, kishte komentime nga deputeti nga radhët e LSDM-së, Muhamed Zekiri. “Mos reagoni

Lexo tërë artikullin
#ThumbOn Arben Ratkoceri: Debat gjithsesi!

#ThumbOn Arben Ratkoceri: Debat gjithsesi!

Pas 12 Prillit padyshim, edhe atë në TV Shenja do kisha zgjedhur unë! Qëllimisht dua në këtë TV që drejtohet nga miqtë e tu të paaftë e të paditur, por ideoligjikisht jeni tok, e për fat te shqiptarëve të Maqedonisë,

Lexo tërë artikullin