#Thumb-On Shpëtim Pollozhani: Mashtrimi i rradhës!

#Thumb-On Shpëtim Pollozhani: Mashtrimi i rradhës!

Shkruan: Shpëtim Pollozhani  BDI e ,,kushtëzoi” votimin e anulimit të Ligjit për Llstrim me sjelljen e Ligjit për çdëmtim të ish të burgosurve politikë shqiptarë të dënuar nga ish sistemi jugosllav. Parlamenti i MV në vitin 2002 dhe në vitin

Lexo tërë artikullin