Back to homepage

TOP LAJME

Kovaçevski: Çdo mëngjes Mickoski së pari kontrollon në telefon se çfarë ka thënë Apasiev

Kovaçevski: Çdo mëngjes Mickoski së pari kontrollon në telefon se çfarë ka thënë Apasiev

Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski beson se është e mundur që vendi të bëhet anëtar i plotë i BE-së deri në vitin 2030. Ai nga forumi “Të fortë dhe të vendosur drejt së ardhmes” nga Velesi tha se faktorët politikë

Read Full Article
Vaji ushqimor po bëhet më i lirë në Maqedoni

Vaji ushqimor po bëhet më i lirë në Maqedoni

Sasho Naumoski, drejtori i “Vitaminka” dje bëri të ditur se vaji për gatim i markës “Brilliant” në periudhën e kaluar është ulur për 40 denarë, përcjell FLAKA. “Çmimi ka rënë për gati 40 denarë dhe po mundohemi që çmimi të

Read Full Article
Pagat humbin vlerën në RMV, duhen masa konkrete për standardin e jetesës

Pagat humbin vlerën në RMV, duhen masa konkrete për standardin e jetesës

Statistikat shënojnë edhe një herë rritje të pagës mesatare, por qytetarët ankohen për këto të dhëna. Shumë pyesin se si mund të rritet mesatarja kur pagat mbeten të njëjta me vite. Veç kësaj, inflacioni është një barrë edhe më e

Read Full Article
Gjashtë milionë euro të konfiskuara nga Sasho Mijallkov kanë hyrë në buxhetin e shtetit

Gjashtë milionë euro të konfiskuara nga Sasho Mijallkov kanë hyrë në buxhetin e shtetit

Agjencia për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar më 17 nëntor në buxhetin e Ministrisë së Financave ka transferuar 374.638.383 denarë ose 6,14 milionë euro, përcjell FLAKA. Për herë të parë në historinë e saj, Agjencia e Konfiskimit transferon një shumë

Read Full Article
Në rritje numri i fëmijëve të sëmurë nga infeksioni bakterio-viral

Në rritje numri i fëmijëve të sëmurë nga infeksioni bakterio-viral

Viruset dhe infeksionet bakteriale në rritje. Në spitale ka rritje të shtrimeve të fëmijëve, sidomos të atyre të moshës parashkollore, por mjekët thonë se situata të tilla janë normale për këtë periudhë të vitit, përcjell FLAKA. Në dy javët e

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...