Mickoski dhe mistreci!

Mickoski dhe mistreci!

Shkruan Driton ZENKU Ishte dhjetori i vitit 2019 kur në kongesin e VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski u zgjodh lideri i kësaj partie. Një katërdhjetëvjeçar në moshë, Mickoski hyri në derën e madhe të Pallatit të Bardhë si një kuadër të mos

Read Full Article
Ja pse Kastrioti dhe Skenderi sot meritojnë respekt!

Ja pse Kastrioti dhe Skenderi sot meritojnë respekt!

Shkruan: Driton ZENKU Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot shënojnë pavarësinë. Ishte viti 1776 dhe data 4 korrik kur populli amerikan përjetojë Deklaratën e Pavarësisë dhe kur shtetet federale tashmë ishin shtete të bashkuara, të lira dhe të pavarura. Si

Read Full Article
Dimovski dhe dilemat e tij hamletiane!

Dimovski dhe dilemat e tij hamletiane!

Shkruan: Driton ZENKU Nga viti 2006 deri në vitin 2020 ka qenë deputet në Kuvedin e Maqedonisë së Veriut. Ka qenë eksponent i lartë i partisë maqedonase, VMRO-DPMNE. Ilija Dimovski iu drejtua me një shkrim në rrjetet sociale shefit të

Read Full Article
Kush i pari bani?

Kush i pari bani?

Opinion nga Driton Zenku Të gjithë ne kemi kaluar nëpër bankat shkollore, kemi qenë të angazhuar në kolektivitete të ndryshme në punë, ndonjë aktivitet të lirë apo organizime të tjera. Flas për vete, por sigurisht të gjithë ne kemi pasur

Read Full Article