Çfarë pasurie ka deklaruar kryetarja e re e Këshillit Gjyqësor

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Dhjetor, 2022 22:53

Çfarë pasurie ka deklaruar kryetarja e re e Këshillit Gjyqësor

T&S

Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale, e cila nuk ka të dhëna se sa kushton dhe burri i saj gjithashtu zotëron një apartament në kryeqytetin e vendit, por pak më i madh se 62 metra katrorë. Dhe për të nuk ka asnjë fakt vlera e tij aktuale.

Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale, e cila nuk ka të dhëna se sa kushton dhe burri i saj gjithashtu zotëron një apartament në kryeqytetin e vendit, por pak më i madh se 62 metra katrorë. Dhe për të nuk ka asnjë fakt vlera e tij aktuale.

Dameva, si pronë e një fëmije, gjithashtu raportoi 3,612 dollarë dhe 206 dollarë si dhuratë, si dhe një depozitë denare prej 87.985 euro, të marra nga një kontratë dhuratë. Fëmijët gjithashtu kanë llogari të transaksioneve.

Bashkëshorti i Presidentes së re të Këshillit Gjyqësor gjithashtu ka një të sigurt bankare që përmban 2.2 milion, por nuk është deklaruar në cilën monedhë dhe personalisht ka një kredi prej 320 mijë, gjithashtu e panjohur në cilën monedha.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Dhjetor, 2022 22:53