Çfarë problemesh shkaktoi stuhia në Maqedoni?

Çfarë problemesh shkaktoi stuhia në Maqedoni?

Reshje të shiut dhe erë të fuqishme kishte sot pasdite në Shkup, përcjell FLAKA.

Pos që stuhia b%ri probleme në komunikacion në kryeqitet, ra edhe një dru në qendër të Shkupit, më saktësisht te parku i Gruas në afërsi të Spitalit të qytetit.

Në rajon, në Kroaci dhe BeH kishte vërshime. Në BeH kërkohet një fëmijë të cilin mendohet se e ka marrë një prurrje uji pasdie. FALAK

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 14 Maj, 2019 22:35

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.