Çfarë thotë VMRO-DPMNE për propozimin e Zaevit për PSP-në?

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 19, 2019 21:47

Çfarë thotë VMRO-DPMNE për propozimin e Zaevit për PSP-në?

VMRO-DPMNE për 1TV thonë se do të presin për zgjidhjen e propozuar të Kryeministrit Zoran Zaev për PSP-në, përcjell FLAKA.

Por mendojnë se, siç thonë me sa duket propozimi duket si një dëshirë personale e kreut të ekzekutivit.

Pastaj strukturat e partisë do të analizojnë propozimin e Zaevit dhe do të ndërtojnë qëndrim për këtë çështje.

“Ndërkohë, partia vazhdon të punojë në Projektligjin për Prokurorinë Publike që kemi propozuar dhe kush duhet të jetë në përputhje me standardet evropiane. Ajo që u prezantua në një konferencë shtypi i ngjan dëshirave personale të Zaev nga frika e tij nga VMRO-DPMNE, që dëshiron që ajo të zhduket, që të vazhdojë të qeverisë në mënyrë shkatërruese, ashtu siç bën”, thotë nga VMRO-DPMNE.

Kryeministri Zoran Zaev sot njoftoi në konferencë për shtyp se qeveria do të paraqesë një tekst të ri të ligjit për prokurorinë publik javën e ardhshme, sipas të cilit PSP do të inkorporohet në hierarkinë e prokurorisë kryesore dhe do të quhet Prokuroria Publike për Krimin e Organizuar dhe Korrupsionin e Lartë. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 19, 2019 21:47