Cilin e nxorri fitues dueli televiziv?

Desk
By Desk March 2, 2020 21:31

Cilin e nxorri fitues dueli televiziv?

Pas sondazhit në internet të realizuar nga “Faktor” pas debatit tre orësh në TV mes dy liderëve të partive, Zoran Zaev, drejtuesi i LSDM-së, ka pak përparësi ndaj liderit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski. Kështu thonë komentuesit të pyetur se cili ka qenë më bindës në debatin televiziv, përcjell FLAKA.

Pispas rezultateve, 53% thanë që Zaev ishte më bindës në argumentet e tij, në krahasim me Mickovski, i cili u votua nga 47%.

Zaev dhe Mickoski patën të Premten në Kanalin 5 duelin e tyre të parë parazgjedhor në TV. FLAKA

Desk
By Desk March 2, 2020 21:31