Çka duhet të dini për vaksinën kundër Covid-19?

Desk
By Desk 26 Nëntor, 2020 23:32

Çka duhet të dini për vaksinën kundër Covid-19?

Ditëve të fundit bota mori një lajm të madh dhe shumë premtues. Gjigandi i Farma Pfizer njoftoi se rezultatet e hershme që tregojnë vaksinën kundër Covid-19 ishin efektive në më shumë se 90% të njerëzve që u testuan.

Ndërsa, gjiganti amerikan i bioteknologjisë “Moderna” tani ka njoftuar se vaksina e tyre kundër Covid-19 është efektive në 94.5% të njerëzve që u testuan. Është një vlerësim i efikasitetit që pak vaksina përputhen dhe është një shenjë e mirë që vaksina është në rrugën e duhur.

Desk
By Desk 26 Nëntor, 2020 23:32