Çka ndodhi sot në qendrën tregtare ‘Skopje City Mall’?

Çka ndodhi sot në qendrën tregtare ‘Skopje City Mall’?

Sot në qendrën tregtare ‘Skopje City Mall’ është dhënë një alarm për b0mbë. Për shkak të këtij ala rmi, të punësuarit dhe vizitorët e qendrës tregtare në Karposh të Shkupit janë evakuuar.

Nga MPB njoftuan se në ‘Skopje City Mall’ është den oncuar se kanë njoftime për b0mbë ndërsa në vendin e ngjarjes janë dërguar edhe një sitë për ter rorizëm të cilët po hulumtojnë.

Nga ‘Skopje City Mall’ thonë se pas njoftimi për b0mbë, qendra tregtare ka mobilizuar të gjithë të punësuarit dhe menaxhmentin që t’i evakuojnë vizitorët dhe se për shkak të madhësisë së objektit, ‘Skopje City Mall’ gjatë vitit ka organizuar ushtrime për evakuim.

“Në këtë mënyrë ju përmbahemi standardeve botërore për siguri në qendra tregtore të tipit të mbyllur. I falënderojnë të punësuarit me ndihmën e të cilëve për më pak se 7-8 minuta i evokuam të gjithë”, njoftuan nga ‘Skopje City Mall’.

Ata shtuan se në evakuim morën pjesë pjesëtarë të MPB-s, shërbimet kundër zja rrit dhe ndihma e shpejtë.

“Hetimi po vazhdon, opinioni do të informohet zyrtarisht gjatë orëve në vijim”, shprehen nga “City Mall”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 29 Janar, 2020 15:40

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.