“Çmendet” moti, borë në Oman dhe shkretëtirën algjeriane

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 19:18

“Çmendet” moti, borë në Oman dhe shkretëtirën algjeriane

Omani po përballet me stuhi dëbore dhe temperatura siberiane. Dëborë edhe në zonat e shkretëtirës së Algjerisë jugperëndimore. 

Pas dy muajsh të thatë në Bashar, vala e ftohtë solli borë, e para në 11 vjet. Mot i ngjashëm edhe në prefekturën Niigata, Japoni ku u matën vlera dyshifrore të temperaturës nën zero.

Meteorologët parashikojnë deri në 60 centimetra borë. 

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 19:18