Çmime të reja të derivateve, nga mesnata shtrenjtohet nafta dhe benzina

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 15 Korrik, 2019 20:02

Çmime të reja të derivateve, nga mesnata shtrenjtohet nafta dhe benzina

Çmimi i benzinës Eurosuper BS-95 dhe Eurosuper BS-98 do të rriten për 1,50 denarë për litër. Kështu, Eurosuper-95 do të shitet 70,50 denarë për liter, ndërsa Eurosuper-98 do të kushtojë 72,50 denarë për litër.
Dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të rriten për 1.00 denarë për litër, çmimi me pakicë I tyre do të jetë  62,00 denarë për litër, ndërsa vaji ekstra i lirë për amvisëri 51,50 denarë.
Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 15 Korrik, 2019 20:02