CoVid-19, 107 të infektuar dhe 1 i vdekur në 24 orët e fundit

Desk
By Desk April 16, 2020 16:34

CoVid-19, 107 të infektuar dhe 1 i vdekur në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në vend janë shënuar 107 te infektuar te rinj dhe një i vdekur nga Kovid-19.

Ky është numri më i lartë i të infektuarve brenda 24 orëve në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë.

Mbi 40 persona janë infektuar vetëm në Kumanovë, përfshirë edhe kryetarin e kësaj komune, Maksim Dimitrievski.

Desk
By Desk April 16, 2020 16:34