Covid 19, 7 viktima e 606 infektime të reja, 320 të shëruar

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 21:05

Covid 19, 7 viktima e 606 infektime të reja, 320 të shëruar

7 pacientë e kanë humbur betejën me Covid-19 në 24 orët e fundit.

5 persona të vdekur janë nga Shkupi, dhe dy persona nga Velesi. Të gjithë personat e paraqitur kanë vdekur në spital.

Në mënyrë plotësuese, me diagnozë COVID-19 nga “Termini im”, janë paraqitur 3 persona të vdekur me date të vdekjes nga 20 gusht derin 4 nëntor.

Nga 3.257 testime të realizuara kanë rezultuar pozitiv 606 persona. Janë regjistruar edhe 320 pacientë të shëruar. Në vend ka 7. 552 raste aktive.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 21:05

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....