Covid-19, bilansi më i lartë ditor që nga fillimi i pandemisë në RMV

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2020 13:02

Covid-19, bilansi më i lartë ditor që nga fillimi i pandemisë në RMV

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e kaluara janë regjistruar 68 raste të reja të Covid-19, duke paraqitur kështu bilansin më të lartë ditor që nga fillimi i pandemisë në vendin tonë, njofton Flaka

Sipas qyteteve ku janë paraqitur rastet: Shkup -15, Kumanovë – 18, Prilep -14, Tetovë -2, Strugë -10, Veles – 6, Manastir-1, Gostivar -1 dhe Koçan -1.

Numri i përgjithshëm i të prekurve nga virusi korona në vend shkon në 828 të infektuar.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2020 13:02