Çulev: Çka nëse Onishçenko ka ardhur të zgjerojë ndikimin rus në vend?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2022 22:59

Çulev: Çka nëse Onishçenko ka ardhur të zgjerojë ndikimin rus në vend?

Onishçenko parashtroi disa teza sonte në “Rruga drejt”, me fuqinë politike dhe ekonomike të Onishçenkos, duke thënë se çka nëse është një skenar i Rusisë, për të shtrirë ndikimin e sajë në Maqedoni të Veriut.

“Çfarë nëse Oleksandar Onishçenko si pjesë e rrjetit rus të zbulimit dhe si oligark me ndikim të madh dhe fuqi financiare është aksion zbulimi dhe i sigurisë i sajuar nga Rusia për zbatimin në shoqërinë e Maqedonisë dhe biznesin e energjisë sepse e dimë që ai do të regjistrojë kompani për gaz dhe energji dhe dëshiron të hyjë në një kompani të madhe maqedonase të energjisë sipas informacioneve të mia. Kështu etablohet në shoqërinë e Maqedonisë dhe në këtë mënyrë manifeston ndikim rus”,deklaroi Çulev./Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 24 Nëntor, 2022 22:59

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...