Çulev: Njerëzit u liruan kur u hap tema e zgjedhjeve, Komisioni menjëherë i zbuti masat i ri – Shenja

Çulev: Njerëzit u liruan kur u hap tema e zgjedhjeve, Komisioni menjëherë i zbuti masat i ri – Shenja

Ministri i Punëve të Brendshme Naqe Çulev ka thënë se një prej shkaqeve që solli deri tek vala e re të infektuarve me koronavirus është edhe lirimi i menjëhershëm i masave nga Komisioni për Sëmundje Ngjitëse, njofton Shenja.

“Njerëzit u liruan kur filluan debatet , kur u bë politizimi me temën e zgjedhjeve. Kur filluan takimet e liderëve. Them se atëherë edhe Komisioni filloi menjëherë me lirimet e masave në masë të madhe. Edhe unë isha për lirim të masave, mirëpo hap pas hapi. Megjithatë Komisioni vendosi që menjëherë të lirohen masat. Kjo u pranua në Qeveria dhe në njëfarë mënyrë të gjitha qytetarët u liruan”, tha mes tjerash ministri i Punëve të Brendshme Naqe Çulev.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 3 Qershor, 2020 23:02

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.