Dafina dhe Beatrix bëjnë “xing” me veshjen, cilës i shkon më shumë?

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2022 20:23 Updated

Dafina dhe Beatrix bëjnë “xing” me veshjen, cilës i shkon më shumë?

T&S

Ndodh shpesh që të famshmet shqiptare të bëjnë “xing” me veshjen.

Këtë herë u ndodhi Dafina Zeqirit dhe Beatrix Ramosaj.

Dy këngëtaret e njohura shqiptare, janë shfaqur me të njëjtën xhaketë.

Dafina u paraqit së fundmi me xhaketën e zezë unike ndërsa të njëjtën Trixa e kishte veshur gjatë qëndrimi në shtëpinë e Big Brother Vip Albania.

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 10 Korrik, 2022 20:23 Updated