Dakordohen lojtarët dhe trajneri – reduktohen pagat te Juventus

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 28, 2020 20:24

Dakordohen lojtarët dhe trajneri – reduktohen pagat te Juventus

Juventus ka arritur marrëveshje me futbollistët dhe trajnerin, për reduktimin e pagave, deri në qershor të vitit 2020.

Juventus nuk ka hasur në telashe me lojtarët e klubit dhe trajnerin, për reduktimin e pagave, në kohën e krizës së koronavirusit.

Juve do të reduktojë pagat për lojtarët dhe trajnerin, deri në qershor të vitit 2020, deri në vlerën prej 90 milionë eurove.

Lajmin e ka konfirmuar edhe faqja zyrtare e Juventus, përmes një njoftimi.

Juventus është skuadra e parë italiane që arrin marrëveshje me lojtarët dhe trajnerin, për reduktimin e pagave.

Këto reduktime do të ndihmojnë skuadrën që të mbajë balancin ekonomik, në kohën e krizës.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 28, 2020 20:24