Dalin në opinion “shkaqet” që pamundësuan arritjen e marrëveshjes për Prokurorinë ?!

Dalin në opinion “shkaqet” që pamundësuan arritjen e marrëveshjes për Prokurorinë ?!

Pas takimit të liderëve maqedonas mes dy partive më të mëdha LSDM dhe VMRO-DPMNE, ka reaguar edhe deputeti Antonio Milloshovski nëpëprmjet rrjetit social Fejsbuk.

“Marrëveshje për Ligjin e ri për prokurorinë ndoshta do të kishte marrëveshje sikurse Zaev nuk do të ishte bërë nervoz në lidhje me rastin “Reket”, që nuk mundeshe të pranojë asnjë zgjidhje për korrupsionin e lartë ku do të duheshe që këtë lëndë të hetojë ndonjë prokuror tjetër profesionist, përveç prokurores qeveritare Vilma Ruskovska. Kjo sjellje përbën dyshim se kierarkia e pjesëmarrësve dhe organizatorëve në rastin “Reket” është shumë më e lartë në Qeveri, ka reaguar deputeti i cili mbrëmë e shoqëroi liderin e tij, Hristijan Mickovski në takimin e liderëve maqedonas.

LEXO:

VMRO ka insistuar që me ligjin të shfuqizohen lëndët e PSP-së të hapura pas 30 qershorit të vitit 2017 ?

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 09:47

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

Marketing politik