Dalin në opinion “shkaqet” që pamundësuan arritjen e marrëveshjes për Prokurorinë ?!

Pas takimit të liderëve maqedonas mes dy partive më të mëdha LSDM dhe VMRO-DPMNE, ka reaguar edhe deputeti Antonio Milloshovski nëpëprmjet rrjetit social Fejsbuk. “Marrëveshje për Ligjin e ri për … Vazhdoni me leximin e Dalin në opinion “shkaqet” që pamundësuan arritjen e marrëveshjes për Prokurorinë ?!