“Decision Desk HQ” konfirmon fitoren e Bidenit

Desk
By Desk November 6, 2020 20:12

“Decision Desk HQ” konfirmon fitoren e Bidenit

Faqja e njohur “Decision Desk HQ”, e cila ofron rezultate të shpejta dhe të sakta të zgjedhjeve, të dhëna e lajme dhe analiza jo-partiake të procesit deklaron se Joe Biden është Presidenti i 46-të i SHBA-ve.

“JoeBiden ka fituar Pensilvaninë dhe 20 votat e tij të kolegjit elektoral duke arritur në një total prej 273 votash elektorale. Joe Biden është Presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës” shkruan faqja e njohur.

Desk
By Desk November 6, 2020 20:12