Dehari: 17 Shkurti shënon datën historike të Pavarësisë së Kosovës

Dehari: 17 Shkurti shënon datën historike të Pavarësisë së Kosovës

“17 Shkurti shënon datën historike të Pavarësisë së Kosovës dhe arritjen e madhe për krijimin e Kosovës Republikë. Vizioni i përbashkët dhe universal për liri, pavarësi dhe demokraci për Kosovë të pavarur u relaziua me luftën heroike të UÇK-së dhe unitetin e qëndrueshëm të dëshmorëve të kombit. Republika e Kosovës, në dhjetëvjetorin e Ditës së Pavarësisë ka arritur të jetë shtet më i konsoliduar, me institucione stabile, qeverisje të mirë dhe sundim të rendit dhe ligjit. Urime 17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës”, uron Fatmir Dehari, kryetar i Kërçovës. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 17 Shkurt, 2018 14:53

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.