Delegacioni i MPB-së qëndron në Vatikan në krye me Sasho Tasevskin

Desk
By Desk April 17, 2019 22:07

Delegacioni i MPB-së qëndron në Vatikan në krye me Sasho Tasevskin

Me ftesë të Korpusit të Xhandarmërisë së Vatikanit një delegacion i Ministrisë së Punëve të Brendshme, i kryesuar nga Drejtori i Byrosë së Sigurisë Publike, Sasho Tasevski prej datës 16 deri më 18 prill, do të qëndrojnë në Vatikan, si pjesë e përgatitjeve për vizitën e Atit të Shenjtë, Papa Françeskut në Republikën e Maqedonisë Veriore.

Delegacioni i Ministrisë së Brendshme u prit nga shenjtëria e tij Papa Françesku dhe patën një takim me të.

Desk
By Desk April 17, 2019 22:07