Dellçevë, përdhunohet e mitura

Desk
By Desk April 18, 2020 22:45

Dellçevë, përdhunohet e mitura

Prokuroria Publike e Delçevës ngriti kallëzime penale kundër K.Gj (25), nga fshati Laki, rajoni i Vinicës, për veprën penale – përdhunim. Personi i raportuar, siç thuhet në raportin e policisë, kishte kryer marrëdhënie seksuale me një të mitur nga Dellçeva, përcjell FLAKA.

“Rasti është raportuar nga një 29-vjeçar banore në Dellçevë i cili deklaroi se K.Gj. (25) nga fshati Laki i Vinicës, kishte bërë seks me vajzën e saj të mitur. 25 vjeçari është privua nga liria, dhe Prokurori Publik u informua për ngjarjen, i cili përgatiti një kallëzim penal”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Brendshme.

Krimi u raportua në 16 Prill 2020 në 12:30 në Departamentin e Punëve të Brendshme Dellçevë. Pas raportit të përgatitur, personi i raportuar ka dalë para gjykatësit me procedurë paraprake. FLAKA

Desk
By Desk April 18, 2020 22:45