Dëmtohet objekti fetar në Tetovë

Dëmtohet objekti fetar në Tetovë

Gjashtëdhjetë e gjashtë vjeçari M.S. nga Tetova, dje (1-dhjetor) në SPB Tetovë ka denoncuar se persona të mitur, е kanë dëmtuar kryqin i cili ka qenë i vendosur në derën hyrëse të kishës ,,Shën Gjergji Fitimtari,, në fshatin Reçicë e Vogël.

Dëmtimi është fotodokumentuar dhe meren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 2 Dhjetor, 2019 12:32

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA