Dëmtohet prona e Hekurudhave në Gostivar

Dëmtohet prona e Hekurudhave në Gostivar

Dëmtohet prona e Hekurudhave në Gostivar, njofton Gostivari Sot

“Dje rreth orës 15 e 20 minuta, i punësuari në Ndërmarjen Publike ,,Hekurudhat e Maqedonirë-Gostivar,, ka denoncuar se 25-vjeçari B.M. nga Gostivari, duke kryer punuar me eskavator në afërsi të Stacionit hekurudhor në Gostivar, e ka dëmtuar instalimin elektrik, në gjatësi prej 6 metra, pronë e NP ,,Infrastruktura-hekurudhore e Maqedonisë,, e cila është përçuese  për pajisjet sinjalizuese dhe të sigurisë”, njoftuan nga Policia. 

Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes dhe punohet në zbardhjen e rastit. Gostivari Sot

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Nëntor, 2019 14:03

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

MARKETING