Deponia e egër në fshatin Negotinë, alarmante!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 25 Shtator, 2018 08:42

Deponia e egër në fshatin Negotinë, alarmante!

Një problem që tangon banorët e Negotinës për 17 vite me rradhë është problemi i deponisë së egër e cila në çdo çaste mund të eskalojë në një katastrofë ekologjike e kancerogjene për gjithë banorët e fshatit dhe fshatrave për rreth.

Kryetari i komunës së Vrapçishtit Isen Shabani i cili solli vendim mbi mbylljen e kësaj deponie në vitin 2017 dhe realizimit të mbylljes së deponisë, përsëri e njëjta ka filluar që të shkaktojë shqetësim per banorët.

Ata kërkojnë që sa më shpejt të merren masa nga komuna!

/Nevri Ademi

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 25 Shtator, 2018 08:42