Deputetët, propozuesit kryesorë

Deputetët, propozuesit kryesorë

Që nga janari, e deri në qershorin e këtij viti, sipas publikimit “deputeti im”, në Kuvend u miratuan gjithsej 178 ligje, 83 nga zona ekonomike, 52 nga sistemi politik dhe 43 ligje në fushën e shërbimeve publike. Pesë seanca u kushtuan çështjeve parlamentare. Nga 132 ligje të miratuara, 13 janë krejtësisht të reja dhe 113 janë ndryshime në ato ekzistuese, ndërsa 6 janë ratifikime, përcjell FLAKA.

Gjatë kësaj periudhe, deputetët janë propozuesit kryesorë të ligjeve me 65.1 përqind të ligjeve të miratuara, ndryshe nga periudha e mëparshme kur 71.4 përqind e ligjeve të miratuara janë propozuar nga qeveria. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Tetor, 2018 20:40

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.