Deputeti i VMRO-DPMNE thotë se Policia Financiare i bastisi shtëpinë

Redaksia
By Redaksia 11 Nëntor, 2021 10:01

Deputeti i VMRO-DPMNE thotë se Policia Financiare i bastisi shtëpinë

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Jovan Jaulleski në mëngjes ka pasur shkrim në Facebook ku ka deklaruar se në shtëpinë e tij është kryer bastisje nga Policia Financiare.

Sulmi ka ndodhur në ditën ku në Kuvend është caktuar seancë për votim të mosbesimit të Qeverisë, me çka Jaulleski në shkrim porositi se sot “do të bjerë regjimi”.

“Nuk frikësohemi. Sot regjimi hibrid do të përfundojë! Prej orës 05:30 deri në këtë moment në shtëpinë time kanë sulmuar dhe kryer bastisje Policia Financiare”, shkroi dy orë më parë Jaulleski.

Redaksia
By Redaksia 11 Nëntor, 2021 10:01