Deputetit Amdi Bajram i amputohet këmba!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 14, 2020 20:58

Deputetit Amdi Bajram i amputohet këmba!

Deputet dhe kryetari i Unionit të Romëve, Amdi Bajram (63), po rikuperohet në një atmosferë shtëpiake këto ditë pas amputimit të këmbës së tij. Në një bisedë telefonike për “Fokus”, ai tha se operacioni ka ndodhur 15 ditë më parë, dhe se si ndihet çdo ditë po ndihet më mirë, përcjell FLAKA.

“Sheqeri bëri gjënë e vet, këmba ime e djathtë u amputua, deri në gju. Ndihem mirë tani, jam në shtëpi, familja ime e madhe është pranë meje, të gjithë kujdesen për mua dhe mua më pëlqen vëmendja dhe dashuria e tyre. Ne nuk e dimë se çfarë mund të na sjellë jeta, kështu që thuhet se shëndeti gjithmonë duhet të vijë i pari. Por unë jam një person shumë ambicioz, pa ndalur. Unë jam duke pritur që plaga ime të shërohet, dhe pastaj do të vendos një protezë. E di që nuk do të jetë e lehtë, do të mësoj të eci përsëri, por gjithmonë kam qenë luftëtar, për mua mësimi nuk është një mundësi. Do të qëndroj përsëri në këmbë dhe me forcë të re do të kthehem në politikë. Unë mbetem kryetar i Unionit të Romëve, vendi im është atje, ky është vetëm një episod në jetë”, thotë deputeti.

Ai shton se kurrë nuk hiqte dorë nga optimizmi, ai gjithmonë beson se gjithçka do të bëhet mirë.

“Nuk kam rënë mendërisht në asnjë moment. Sillem mirë, pozitiviteti ka qenë gjithmonë një forcë e karakterit tim. Ka shumë gjëra më të këqija në jetë, kështu që unë i shikoj gjërat dhe jam plotësisht i përkushtuar për një shërim të shpejtë dhe një kthim në mënyrën e vjetër të jetës. Mjekësia po ecën përpara, ka protezat moderne me të cilat nuk do të kem problem në lëvizje. Fryma e gëzuar nuk më lë dhe falënderoj të gjithë ata që më uruan shëndet të mirë në këto momente”, shprehet Bajram. FLAKA

BURIMI: FOKUS.MK

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 14, 2020 20:58