Deputetja јеp dorëheqje, do të bëhet zëvendësministre

Desk
By Desk January 3, 2020 13:30

Deputetja јеp dorëheqje, do të bëhet zëvendësministre

Deputetja Nevenka Stamenkovska Stojkovski nga VMRO -DPMNE sot në Kuvend dha dorëheqje nga funksioni i deputetes.

Stamenkovska Stojkovski është propozuar si zëvendësministre shtesë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës në qeverinë teknike, e cila pritet të zgjidhet deri në mesnatë, pas dorëheqjes së kryeministrit Zoran Zaev.

Desk
By Desk January 3, 2020 13:30