Deputetja Safije Shaini: Qëndroj pas nënshkrimit për rrëzimin e Qeverisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 13:50

Deputetja Safije Shaini: Qëndroj pas nënshkrimit për rrëzimin e Qeverisë

Deputetja Safije Sadiki Shaini ka reaguar pas spekulimeve në lidhje me tërheqjen e nënshkrimit për rrëzimin e kësaj qeverie.

“Në këtë kohë të spekulimeve dëshiroj të qartësoj se, si deputete e Alternativës, i mbetem besnike nënshkrimit tim për rrëzimin e kësaj qeverie.

Do të mbetem e përkushtuar në vizionin e kryetarit Afrim Gashi dhe në vendimet e drejta të organeve lokale dhe qendrore të Alternativës. Vazhdojmë…”, shkruan Safije Sadiki Shaini.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 13:50

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare