Deputetja Sllavjanka Petrovska del pozitiv për kovid

Desk
By Desk October 28, 2020 21:33

Deputetja Sllavjanka Petrovska del pozitiv për kovid

Deputetja e LSDM-së Sllavjanka Petrovska, e cila ishte zëvendësministre shtesë e brendshme në qeverinë teknike, tha se ajo ishte pozitive për virusin korona, përcjell FLAKA.

“Këtë pasdite, papritmas pata ethe dhe letargji ndërsa isha në një seancë të Kuvendit. Kam testuar veten këtë pasdite dhe për fat të keq rezultati është pozitiv. Ditët e kaluara kam pasur lëvizje të kufizuar dhe frekuentim fizik në takime, ku gjithmonë kam mbajtur maskë mbrojtëse. Unë ndoqa rregullat, por është e qartë se kishte një moment pakujdesie. Ju lutemi kini kujdes, spitalet janë të mbipopulluara, mjekët janë të lodhur dhe ne jemi lehtësisht të prekshëm”, shkroi Petrovska në Facebook. FLAKA

Desk
By Desk October 28, 2020 21:33