Deri në fund të vitit nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike për amvisëritë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 09:59

Deri në fund të vitit nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike për amvisëritë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, siç paralajmëroi së fundmi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, mund të shpallë gjendje të krizës energjetike.

Sipas Ministrisë së Ekonomisë, nuk do të ketë kufizime për energjinë elektrike dhe deri në fund të vitit nuk do të rritet çmimi i energjisë elektrike për amvisëritë.

Situata e krizës në sektorin energjetik shpallet, siç thuhet, me qëllim që mjetet buxhetore të injektohen drejtpërdrejt në kompanitë energjetike, në radhë të parë MEPSO dhe SHA EMV.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 09:59

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...