Despotovski: Të enjten do të kemi zgjidhje ose hyrje në një skenar tjetër me pasiguri

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:30

Despotovski: Të enjten do të kemi zgjidhje ose hyrje në një skenar tjetër me pasiguri

Jovan Despotovski nga LSDM në emisionin 24 Analizë në Tv 24 thotë se nga e premtja kemi një situatë të ndryshuar dhe tema nuk është më dorëheqja e Zaevit. Të enjten do të kemi finalen e gjithë situatës nga e cila ka dy skenarë, përcjell FLAKA.

“Njëra është të kemi një qeveri me kapacitet të plotë politik për të përballuar krizën dhe e dyta është të hyjmë në një fazë të destabilitetit politik që do të reflektojë dhe komplikojë më tej rrethanat që lidhen me ekonominë dhe energjinë. Lideri i VMRO-DPMNE-së nuk ka thënë asnjë fjalë për planet, ka folur vetëm për të tijat. Të enjten do të kemi një zgjidhje apo hyrje në një skenar tjetër me pasiguri”, tha Despotovski. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:30

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...